0730 - 36 55 48tobias@vvpumpteknik.se

Värmepumpar i Katrineholm, Gnesta och Oxelösund

Värmepumpar i Katrineholm, Gnesta och Oxelösund

Vårt företag, V&V Pumptenik AB, vänder sig till alla som är intresserade av att få hjälp inom värmepumpar i Katrineholm, Gnesta eller Oxelösund. Vi är ett företag, som med hjälp av kompetent och rutinerad personal ser till att du får den hjälp inom värmepumpar som du är i behov av. Oavsett om du behöver litet eller mycket hjälp av oss, så strävar vi efter att arbete för att du skall bli nöjd både med din värmepump och med det arbete som vi hjälper dig med i form av produkt och installation med mera. Vi vill dessutom att du skall känna att vi alltid gör allt för dig och vi är av den uppfattningen att det varken finns ett för litet eller ett för stort uppdrag för oss.

Tjänsteutbud

Vi är ett företag som är erfaret och som har funnits i nästan tre decennium. Vi har borrat över 6000 värmebrunnar i Östra Svealand. Vi är ett företag med stor kunskap inom värmepumpar, men vi hjälper även till med andra tjänster. Det går exempelvis att få hjälp med det som gäller vatten, vattenrening och brunnsborrning och andra dylika tjänster. Vi är alltid noga med att poängtera att alla tjänster som vi erbjuder alltid är anpassade efter kundens behov och hans eller hennes önskemål. Vi vill naturligtvis att alla våra kunder skall finna så bra och kundanpassade produkter som möjligt och det är här som vi på V&V Pumpteknik kommer in i bilden.

Är du intresserad?

Om du är intresserad av detta, så kan vi hjälpa dig att erhålla en modern och kvalitativ värmepump till ett mycket rimligt pris. Vi kan som sagt det mesta inom branschen och vi gör allt för att våra kunder skall bli nöjda med det vi gör för dem. Kontakta oss gärna, om du har några frågor eller funderingar. Vi strävar efter att hjälpa alla att få svar på de frågor och funderingar som de har gällande vår verksamhet. Vi ser fram emot att höra från dig, så att du kan få den hjälp som du vill ha av oss.